Bulgur med hirse og sesamfrø
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Indsendt : |
|
|
Bulgur og hirse skylles og koges sammen i vandet under låg i 10 minutter. Gryden tages af varmen og kornene trækker i 10 minutter til al væden er opsuget. Der blandes sesamfrø og brøndkarse i lige inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 19160 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Enorm sund vegansk ret. Brug grøntsagsbouillon istedet for ren vand. Rist gerne sesamfrøene først idet det fremhæver deres dejlige smag. Hirse er meget anonym i sin smag så man kan tilsætte rigeligt med krydderier og krydderurter og variere gang efter gang. Hvidøg, karry, paprika og andre krydderier er oplagte muligheder Tilsæt gerne eller drys til slut med oliven og hakket små tern af frisk peberfrugt og evt. også tomat. I stedet for brønkarse kan man benytte purløg, persille eller koriander - eller et mix. Serveres fx. med stegte tomater og brød. Eller ovenbagte tomater og bagte kartoffelbåde. En rst af retten kan bruges som fyld i en udhulet grøntsag. Tilsæt evt. nødder og mandler i stedet for sesamfrø. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne