Torskefilet på bulgur med bønner og tomat
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Indsendt : Red : |
|
|
Skær fisken i passende stykker. Gnid den med citronsaft og drys med salt og peber.
Læg fisken i et lille ovnfast fad og dæk med et stykke bagepapir.
Kort før servering stilles fisken i ovnen ved 200° ca. 12 min.
Kom bulgur, juice, citronskal og saft fra ½ citron i en gryde.
Kog ca. 5 min., til bulguren har opsuget det meste af væden. Rør af og til.
Fjern citronskallen.
Halver cherrytomaterne og kom dem og bønnerne i retten.
Varm det hele igennem og smag til med salt.
Server retten fordelt på tallerkner med fisken lagt på.
Spis salat til. |
|
Opskriften er vist 11953 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne