Torskefilet på bulgur med bønner og tomat

Torskefilet på bulgur med bønner og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.torskefilet
1 citron
 Salt
 peber
3 dl.bulgur
6 dl.tomatjuice
0.5 citron Skallen herfra
1 ds.røde kidneybønner
250 g.cherrytomater
 Salt
 
Opskrift:
Skær fisken i passende stykker. Gnid den med citronsaft og drys med salt og peber. Læg fisken i et lille ovnfast fad og dæk med et stykke bagepapir. Kort før servering stilles fisken i ovnen ved 200° ca. 12 min. Kom bulgur, juice, citronskal og saft fra ½ citron i en gryde. Kog ca. 5 min., til bulguren har opsuget det meste af væden. Rør af og til. Fjern citronskallen. Halver cherrytomaterne og kom dem og bønnerne i retten. Varm det hele igennem og smag til med salt. Server retten fordelt på tallerkner med fisken lagt på.

Spis salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 11953 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu