Lammegryde med vindruer og couscous

Lammegryde med vindruer og couscous, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.lammekød i store terninger (bov, kølle eller magert bryst)
250 g.skalotteløg
1.5 spsk.olie
3 tsk.stødt spidskommen
1 lille kvist frisk rosmarin eller 1 stk. tørret rosmarin
 salt
 peber
3 dl.vand
1.5 dl.mørke rosiner
250 g.stenfri vindruer
 
Opskrift:
Tilbehør:
3 dl cous-cousgryn koges efter anvisning på pakken (kogetid 5 minutter) røres med 1 spsk. olivenolie, lidt salt og frisk hakket mynte. Cous-cous er dampede hvedekorn.

Pil løgene og skær dem evt. i halve. Drys kødet med spidskommen og brun det godt i olien (evt. af to gange). Tag det op.

Brun løgene. Kom kødet tilbage sammen med rosmarin, salt, peber og vand. Bring i kog og lad det simre under låg til kødet er næsten mørt, ca. 45 minutter. Kom rosinerne i og kog igen 5 minutter. Kom druerne i og kog igen 10 minutter. Skyen skal være tæt og tynd, ikke som almindelig sauce.

Server med nykogt cous-cous.





karakterer:
Opskriften er vist 8029 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu