Lammegryde med vindruer og couscous
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Tilbehør:
3 dl cous-cousgryn koges efter anvisning på pakken (kogetid 5 minutter) røres med 1 spsk. olivenolie, lidt salt og frisk hakket mynte. Cous-cous er dampede hvedekorn. Pil løgene og skær dem evt. i halve. Drys kødet med spidskommen og brun det godt i olien (evt. af to gange). Tag det op. Brun løgene. Kom kødet tilbage sammen med rosmarin, salt, peber og vand. Bring i kog og lad det simre under låg til kødet er næsten mørt, ca. 45 minutter. Kom rosinerne i og kog igen 5 minutter. Kom druerne i og kog igen 10 minutter. Skyen skal være tæt og tynd, ikke som almindelig sauce. Server med nykogt cous-cous. |
|
Opskriften er vist 8023 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne