Fiskefilet med tomat-agurkesalat
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Bulgur – Hak løg og soltørret tomat fint, kom bulgur i en gryde med vand, bouillonterning, løg og soltørrede tomater og kog den ved svag varme 7 minutter. Lad bulguren trække under låg 2 – 3 minutter inden servering.
Fisk Skær fiskefileterne på langs i 1,5 cm brede strimler. Bland mel, salt og peber sammen og vend fiskestrimlerne heri. Steg strimlerne på en "slip let" pande i gyldent smør, ca. 2 – 3 minutter på hver side. Tomat-agurkesalat Skær tomater og agurk i tern. Rør en dressing af creme fraiche, hvidvinseddike, sukker og finthakket dild. Smag til med salt og peber og vend dressingen i tomat og agurke terningerne. |
|
Opskriften er vist 15513 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne