Lammeculotte med sennepssauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt : Red : |
|
|
Rids fedtlaget på culotterne i rudemønster og krydr med salt og peber (hvis der er et lidt løst fedtlag øverst skal det forsigtigt skæres af).
Brun kødet godt i en sautépande eller stegegryde, først med fedtsiden nedad.
Vend og kom evt. lidt smør ved.
Hæld halvdelen af væsken i panden/gryden og steg under låg ca. 25 minutter. Hvis væden fordamper hældes lidt mere ved. Tag kødet op og pak det ind i alu-folie. Kom resten af bouillonen og fløden i gryden og kog det lidt ind uden låg. Smag saucen til med sennep. Tykkelsen kan justeres med lidt bouillon eller fløde. Skær kødet i skiver og server med dampet spidskål og sennepssauce. |
|
Opskriften er vist 17733 gange,
og udskrevet 486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne