Lammekød med honning
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Oprindelsesland : Senegal Indsendt : |
|
|
Skær kødet i store terninger, og læg dem i en gryde, der tåler ovnvarme.
Pil de små løg
Tilsæt vand, honning og krydderier, og lad kødet koge i 35 min. Tag gryden af varmen, og hæld væden fra i en lille kasserolle. Kog væden ind til 3 til 4 dl., og hæld den indkogte sky over kødet. Tilsæt hele, pillede løg, og smag til med salt Stil gryden i ovnen ved 225 grader i ½ time. Server retten med kartofler eller ris til. |
|
Opskriften er vist 13431 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne