Lammemedealjoner
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Portugal Indsendt : Red : |
|
|
Medaljonnerne drysses med oregano og steges i 2 spsk. smør på panden i 3 min. på hver side.
Kværn groft salt og peber over kødet, som holdes varmt, evt. pakket ind i alufolie.
På en anden pande gyldnes resten af smørret. Her svitses det hakkede hvidløg et øjeblik. Tomaterne skoldes i kogende vand, og skindet skrælles forsigtet af. Derefter anbringes de ved siden af hinanden på panden. Olien tilsættes, og tomaterne steges i 5 min. ved svag varme. Tilsæt bouillon og oliven, lad det hele snurre i 3 min. Smag tomatblandingen til med salt, peber og oregano og anret den omkring lammemedaljonerne. Serveres med flødestuvede kartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 10786 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne