Suppe med lammekød
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Armenien Indsendt : |
|
|
Peberfrugterne renses og skæres i tynde strimler.
Tomaterne skæres i både.
Kødboller: Det hakkede kød blandes med revet løg, æg og olie Salt og peber tilsættes efter smag, og farsen røres godt sammen Suppen: Grundsuppen kan være en suppe, som du f.eks. har kogt på suppeben i forvejen, eller du kan bruge en bouillonterning. Kog suppen op, og tilsæt ris. Form farsen til kødboller, og læg dem i suppen. Kom derefter tomater og peberfrugter i suppen, og lad dem simre i ca. 20 min. Servering: Lige inden suppen serveres, drysses den friske dild over. |
|
Opskriften er vist 15310 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne