Suppe med lammekød

Suppe med lammekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Armenien

ArmenienIndsendt :     

Ingredienser:
 Kødboller:
250 g.hakket lammekød
1 lilleløg
1 æg
 olie
 salt
 peber
 
 Suppe:
1 bdt.Dild
4 tomater
5 dl.grundsuppe
0.75 dl.ris
1 grøn peber
1 rød peber
 salt
 peber
 
Opskrift:
Peberfrugterne renses og skæres i tynde strimler. Tomaterne skæres i både.

Kødboller:
Det hakkede kød blandes med revet løg, æg og olie Salt og peber tilsættes efter smag, og farsen røres godt sammen

Suppen:
Grundsuppen kan være en suppe, som du f.eks. har kogt på suppeben i forvejen, eller du kan bruge en bouillonterning.

Kog suppen op, og tilsæt ris. Form farsen til kødboller, og læg dem i suppen. Kom derefter tomater og peberfrugter i suppen, og lad dem simre i ca. 20 min.

Servering:
Lige inden suppen serveres, drysses den friske dild over.





karakterer:
Opskriften er vist 15307 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu