Lammebov i kål og karry

Lammebov i kål og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.lammebov, udbenet og snøret
20 g.smør
2-3 småløg
2 tsk.mild karry
 salt
 peber
1-2 dl.vand
0.75 hvidkålshoved
1 bdt.hakket persille
 
Opskrift:
Gnid kødet med karry, salt og peber og brun det godt på alle sider i en stor stegegryde. Pil løgene, skær dem i kvarte og brun også dem et par minutter. Hæld vand ved og lad kødet småstege under låg ca. 40 minutter.

Snit kålen i fingerbrede strimler og kasser stokken.

Tag kødet op og vend kålen godt rundt. Læg kødet tilbage ovenpå, læg låg på gryden og lad det hele simre til kålen er tilpas mør. Vend i det af og til, kålen falder hurtigt sammen.

Smag til med salt og peber og vend persillen i. Skær kødet i skiver og server ovenpå kålen.

Serveres evt. med rugbrød og mild dijonsennep.





karakterer:
Opskriften er vist 13734 gange,
og udskrevet 328 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu