Lammebov i kål og karry
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kødet med karry, salt og peber og brun det godt på alle sider i en stor stegegryde.
Pil løgene, skær dem i kvarte og brun også dem et par minutter.
Hæld vand ved og lad kødet småstege under låg ca. 40 minutter.
Snit kålen i fingerbrede strimler og kasser stokken. Tag kødet op og vend kålen godt rundt. Læg kødet tilbage ovenpå, læg låg på gryden og lad det hele simre til kålen er tilpas mør. Vend i det af og til, kålen falder hurtigt sammen. Smag til med salt og peber og vend persillen i. Skær kødet i skiver og server ovenpå kålen. Serveres evt. med rugbrød og mild dijonsennep. |
|
Opskriften er vist 13734 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne