Hakket lammekød med peberfyld
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil og hak løget fint
Skær peberfrugterne ud i terninger
Svits begge dele i fedtstof på en pande.
Drys lidt salt og peber på og bland knust hvidløg i. Lad det køle af mens du ordner lammekødet.
Del det hakkede lammekød i fire dele. Form fire ”pandekager” på ca. 10 cm. i diameter. Drys lidt salt og peber på. Kom 1 spsk. af peberfyldet på hver kødflade og fold dem en gang over. Tryk sammen om fyldet. Vend kødet i sammenpisket æg og derefter i rasp. Smelt fedtstoffet på en pande. Brun og steg kødet i ca. 5 minutter på hver side. Drys lidt salt og peber på kødet. Damp broccolien og kog panden af med lidt vand fra broccolien. Varm resten af peberfyldet i skyen. Server lammekødet med broccoli, kogte kartofler, peberfyldet i stegeskyen og hakket persille. |
|
Opskriften er vist 12131 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne