Hakket lammekød med peberfyld

Hakket lammekød med peberfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hakket lammekød med peberfyld, billede 4 Hakket lammekød med peberfyld, billede 1 Hakket lammekød med peberfyld, billede 2 Hakket lammekød med peberfyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
 salt
 peber
 
 Fyld:
1 løg
2 peberfrugter
20 g.fedtstof
1 fedhvidløg
 
1 æg
8 spsk.rasp
 
30 g.smør
 
Opskrift:
Pil og hak løget fint Skær peberfrugterne ud i terninger Svits begge dele i fedtstof på en pande. Drys lidt salt og peber på og bland knust hvidløg i. Lad det køle af mens du ordner lammekødet.

Del det hakkede lammekød i fire dele. Form fire ”pandekager” på ca. 10 cm. i diameter. Drys lidt salt og peber på.

Kom 1 spsk. af peberfyldet på hver kødflade og fold dem en gang over. Tryk sammen om fyldet.

Vend kødet i sammenpisket æg og derefter i rasp.

Smelt fedtstoffet på en pande. Brun og steg kødet i ca. 5 minutter på hver side. Drys lidt salt og peber på kødet.

Damp broccolien og kog panden af med lidt vand fra broccolien. Varm resten af peberfyldet i skyen.

Server lammekødet med broccoli, kogte kartofler, peberfyldet i stegeskyen og hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 12131 gange,
og udskrevet 410 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu