Hakket lammekød med peberfyld

Hakket lammekød med peberfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
 groft salt
 peber fra kværn
 
 Fyld:
1 stortløg
2 peberfrugter
20 g.fedtstof
1 fedhvidløg
1 æg
8 spsk.rasp
30 g.fedtstof
 
Opskrift:
Pil og hak løget fint Skær peberfrugterne ud i terninger Svits begge dele i fedtstof på en pande. Drys lidt salt og peber på og bland knust hvidløg i.

Del det hakkede lammekød i fire dele. Form fire ”pandekager” på ca. 10 cm. i diameter. Drys lidt salt og peber på.

Kom 1 spsk af peberfyldet på hver kødflade og fold dem en gang over. Tryk sammen om fyldet. Vend kødet i sammenpisket æg og derefter i rasp.

Smelt fedtstoffet på en pande. Brun og steg kødet i ca. 5 minutter på hver side. Drys lidt salt og peber på kødet.

Damp broccolien og kog panden af med lidt vand fra broccolien. Varm resten af peberfyldet i skyen.

Server lammekødet med broccoli, kogte kartofler, peberfyldet i stegeskyen og hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 12056 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-26 17:57:45
Det ville være rart at have et billede og se efter, hvordan de skal se ud? Hvor tykke skal "pandekagerne" være? Der mangler lidt info ;)

  -   2011-10-14 12:54:00
I må gerne hflere opskrifter på ahkket lammpekød

  -   2007-08-28 15:36:36
Skide god opskrift hva. der var der lige nogle der var heldige.. :o

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god