Afrikansk lammegryde med karry og kål
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Afrika Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i pæne store terninger.
Bland karry, spidskommen, salt og peber og vend kødet heri.
Lad det trække 15-30 minutter.
Pil og hak løget. Flæk og rens chilien for kerner og skær den i tynde strimler. Brun først kødet godt i olien. Kom løg og chili ved og svits videre et par minutter. Tilsæt vand/bouillon og lad det simre under låg 45-60 minutter til kødet er mørt. Jævn evt. skyen ganske let og smag til med lidt lime eller citronsaft. Snit kålen i tynde strimler og vend dem i. Rør til de blive bløde og falder let sammen. Server med løse ris, citron eller limebåde, brød eller salat |
|
Opskriften er vist 60080 gange,
og udskrevet 1804 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming Sørensen - 2020-12-22 17:04:38 Mou 22-12-2020 Dette er en af de bedste gryderetter vi kan få i vores lille familie. Vi tager kødet fra en lammekølle, da det er ekstra mørt. komoo - 2011-12-24 12:39:21 smagte dejligt! Heidi Kabwe - 2010-11-16 17:50:31 Det var bestemt et himmelsk måltid. Brugte dog kalvebov, da jeg ikke lige havde noget lam i fryseren. Men jeg er sikker på at lam heller ikke er helt tosset. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne