Damelår
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : |
|
|
Rist løg og halvdelen af kødet i smør, til kød og løg er fint ristet og væden er kogt ind. Afkøl let og bland med det rå kød, ris og krydderier.
Form farsen til aflange boller, og tryk dem let flade. Pisk æggene til panering let sammen, vend frikadellerne heri og derefter i rasp. Gennemsteg dem i olie til de er gyldne. Serveres til ris. |
|
Opskriften er vist 30118 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K- - 2010-06-15 15:49:36 Retten kan sagtens laves med hakket oksekød. Det smager bare godt. fazil koc - 2008-04-08 17:10:51 damelår er en tyrkisk ret, udtrykket er dirkete oversættelse fra tyrkisk. smage degligt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne