Orientalsk tærte
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Oprindelsesland : Orienten Indsendt af : HOE Indsendt : Red : |
|
|
Svits fuglen i varm olie (ikke rygende), tilsæt bacon skåret i fine
strimler eller tern. Pres hvidløg ned i gryden. Tilsæt fint hakket
citrongræs. Tilsæt øvrige krydderier (mængde efter smag og behag - det
eneste man skal begrænse er galangal (1 tsk)). Rør det godt sammen og
tilsæt derefter løg (i 8. dele), champignonsnitter, squash i tern,
strimlede soltørrede tomater, rød peber i tern. Varm det godt igennem og
tilsæt derefter fiskesauce og kokosmælk - lad simre for svag varme, mens
dejen til tærten røres.
Hæld fyldet i tærtedejen. Pisk 2 æg med skummetmælk og hæld det over
tærtefyldet. Revet ost efter behag øverst.
Bages ved 200o i ca. 35-40 minutter.
Serveres med grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 20553 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne K. - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig god og lækker tærte - specielt når man er ved at være lidt træt af det "sædvanlige" fyld. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne