Orientalsk tærte

Orientalsk tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt af : HOE

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.kylling eller kalkun (filet eller bryst) i tern
1 pakkebacon
 Maizena tærtepulver
1 dl.vand
 Revet ost (ikke Parmesanost)
1 squash
1 rød peber
1 bakkechampignon
1 pænt løg
10 strimlede soltørrede tomater
5 fedhvidløg
4 cm.citrongræs
 Frisk revet ingefær
 Masala
 Små stærke chilier
1 tsk.Galangal (stødt)
1 spsk.fiskesauce
1.5 dl.kokosmælk
2 spsk.olivenolie
2 æg
1 dl.skummetmælk
 
Opskrift:
Svits fuglen i varm olie (ikke rygende), tilsæt bacon skåret i fine strimler eller tern. Pres hvidløg ned i gryden. Tilsæt fint hakket citrongræs. Tilsæt øvrige krydderier (mængde efter smag og behag - det eneste man skal begrænse er galangal (1 tsk)). Rør det godt sammen og tilsæt derefter løg (i 8. dele), champignonsnitter, squash i tern, strimlede soltørrede tomater, rød peber i tern. Varm det godt igennem og tilsæt derefter fiskesauce og kokosmælk - lad simre for svag varme, mens dejen til tærten røres. Hæld fyldet i tærtedejen. Pisk 2 æg med skummetmælk og hæld det over tærtefyldet. Revet ost efter behag øverst. Bages ved 200o i ca. 35-40 minutter. Serveres med grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 20553 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
En rigtig god og lækker tærte - specielt når man er ved at være lidt træt af det "sædvanlige" fyld.