Svinekød i fiskesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Oprindelsesland : Vietnam Indsendt af : GS Indsendt : Red : |
|
|
Man tager et par spsk olie og sukker og smelter det sammen i en gryde. Når
det netop er blevet gyldent, bruner man svinekødet heri. Skru ned for
blusset og brun ikke for længe, det må ikke blive hårdt.
Dernæst tilsættes vand og kokosmælk, således at det lige dækker.
Der tilsættes hakket rød chilipeber, presset hvidløg, paprika, fiskesauce.
Alm. peber og salt
Simrer ca. 50 min eller længere tid, kødet skal være meget mørt.
Hårdkogte, halverede æg simrer med
de sidste ca. 25 min.
Saucen smages evt. til med extra chili til sidst (men må ikke være for
stærk)
.
Serves med løse ris, soja og grøntsagssuppe med kinakål, gulerødder, løg
og spinat eller bladselleri.
Serveres i risskåle og spises med pinde
|
|
Opskriften er vist 18584 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer FF - 2013-09-22 14:41:22 Er der nogen, der ved, hvad retten hedder originalt? mester kok - 2005-01-01 01:01:01 det lyder rigtig godt Tu Pham - 2005-01-01 01:01:01 hej jeg er vietnameser og ved hvordan det skal smage, da jeg hele mit liv har spist det :)... men. jeg ahr aldrig kunne finde ud af at lave det.. men efter jeg fandt denne opskrift gav det sku mening hehe.. men det smager sku helt fint og må jeg sige.. meget som jeg husker min mor plejede at lave det til mig hehe.. så ++ fra mig :) GS - 2005-01-01 01:01:01 Retten serveres i Ca Mau, Vietnam |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne