Vietnamesiske hakkepølser
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Vietnam Indsendt af : GS Indsendt : Red : |
|
|
Tag en håndfuld friske korianderblade, hak dem fint sammen med 3 fed hvidløg, citrongræs, forårsløg og rensede chilier
Rør denne krydderblanding sammen med oksekødet og form dem til små ”pølser”.
Dampkog vandspinaten (letteste måde er at hælde vand i bunden af en suppegryde og stille en bambus indsats med i gryden. Læg vandspinaten i indsatsen og kog op. Der skal stadig være ”bid” i grøntsagerne så kog ikke for længe.
Et viskestykke gøres meget vådt. Læg en mængde rispapirer, svarende til antallet af oksepølser på viskestykkets ene halvdel og fold den anden halvdel hen over rispapirerne. Lad det stå i ca. 5 minutter.
Varm jordnøddesaucen godt op.
Når man er klar til at spise lægger man oksepølsen let forskudt mod randen af rispapiret. Læg et bundt vandspinat ved siden af pølserne. Fold papiret først ned mod enderne af pølserne og rul derefter pølserne ind sammen med vandspinaten.
Dyp i jordnøddesauce og spis.
Tips: Jordnøddesovseopskriften findes i denne opskriftssamling |
|
Opskriften er vist 12031 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Louis51 - 2007-01-15 13:24:12 Jeg går ud fra, at pølserne skal steges - eller hur? Thien Duong - 2005-01-01 01:01:01 Jeg savner billede fra opskift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne