Vietnamesiske hakkepølser

Vietnamesiske hakkepølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt af : GS

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
 En pæn portion ”Morning Glory”(Vandspinat)
 Rispapir
 Frisk koriander
3 fedhvidløg
3 cm.citrongræs
4 små stærke chilier
 Peanut butter sauce
4 forårsløg
 
Opskrift:
Tag en håndfuld friske korianderblade, hak dem fint sammen med 3 fed hvidløg, citrongræs, forårsløg og rensede chilier Rør denne krydderblanding sammen med oksekødet og form dem til små ”pølser”. Dampkog vandspinaten (letteste måde er at hælde vand i bunden af en suppegryde og stille en bambus indsats med i gryden. Læg vandspinaten i indsatsen og kog op. Der skal stadig være ”bid” i grøntsagerne så kog ikke for længe. Et viskestykke gøres meget vådt. Læg en mængde rispapirer, svarende til antallet af oksepølser på viskestykkets ene halvdel og fold den anden halvdel hen over rispapirerne. Lad det stå i ca. 5 minutter. Varm jordnøddesaucen godt op. Når man er klar til at spise lægger man oksepølsen let forskudt mod randen af rispapiret. Læg et bundt vandspinat ved siden af pølserne. Fold papiret først ned mod enderne af pølserne og rul derefter pølserne ind sammen med vandspinaten. Dyp i jordnøddesauce og spis.

Tips:

Jordnøddesovseopskriften findes i denne opskriftssamling





karakterer:
Opskriften er vist 12031 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-15 13:24:12
Jeg går ud fra, at pølserne skal steges - eller hur?

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg savner billede fra opskift