Lammepostej
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Hak lammelever, lammekød og løg én gang.
Hvidløg presses og champignoner og valnødder håndhakkes og blandes i farsen. Rør æg, fløde, persille og øvrige krydderurter i den hakkede fars. Smag til med salt og peber. Farsen kommes i en smurt form eller ovnfast skål. Farsen kan evt. dækkes med røgede skiver lam (eller bacon). Postejen bages i ovnen ved 180 grader i 60-75 minutter. Hvis postejen ønskes fastere (lettere at skære)kan farsen tilsættes 1-2 tsk husblaspulver. Der kan evt. også lægges et pres på postejen under afkølingen. Tips: Lammepostejen egner sig fint til at spise kold som forret eller som en del af et frokostbord. |
|
Opskriften er vist 26880 gange,
og udskrevet 706 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne