Lammelever med svesker og champignons
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Leveren skæres i ikke for tykke skiver, der vendes i mel, krydret med salt og peber.
Skiverne brunes et kort øjeblik på panden i smør og lægges i en gryde.
Panden koges af med 3 dl. vand, tilsættes fløden og smages til med salt, peber og myntegele. Kan evt. tilsættes lidt kulør. Champignons, skåret i kvarte, lægges over leveren sammen med de udblødte svesker. Skyen fra panden sies over, og det simrer svagt under låg i 30 min. Saucen jævnes med smør/melbolle og simrer 5 minutters tid. Smages inden servering til med salt, peber og evt. lidt mere myntegele. Kartoffelmos eller flutes kan serveres til |
|
Opskriften er vist 11540 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Søren Olesen - 2023-01-03 18:59:32 Spørgsmålet var en hel lammelever hvorfor finder å i skier eller noget elt andet sus.m - 2008-07-09 20:32:40 Jeg synes, at leveren blev noget tør i det. Smagen blev lidt kogt ud. Måske skal leveren bare steges og lægges til side, mens man laver den lækre sovs - og så kun koge med i sovsen i et par minutter? Lillian - 2007-12-12 12:11:31 Er utrolig velsmagende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne