Gedemousse med skovsyresauce
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Gedde - Gede Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Fiskekødet skæres i mindre stykker og pureres kort i blenderen.
Fløden tilsættes, blendes ind, og der smages til med salt og peber.
Massen fordeles 1 4 smurte portionsforme, gerne af folie.
Sættes i bradepanden med lunkent vand og bages i ovnen ved 150 grader på nederste rille i 25 min.
Saucen: Hvidvinen, vermouth og fiskefond sættes over i en kasserolle, bringes i kog og reduceres til det halve for lavt blus. Fløden tilsættes, og det småkoger videre til det er jævnet til passende konsistens. Skovsyren tilsættes lige inden serveringen, og der smages til med en anelse lime- eller citronsaft og slat Moussen anrettes på varme tallerkner, og saucen hældes over og omkring. Pyntes med brøndkarse og evt. en skive trøffel. Flutes serveres til |
|
Opskriften er vist 12697 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne