Ingefærkræmmerhuse
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smør, sirup, citronsaft og skal samt de to slags ingefær røres sammen i en kasserolle og varmes kort igennem.
Det afkøles noget, og melet røres i.
Bagepladen smøres og drysses med mel, og dejen afsættes herpå med en teske og smøres lidt ud. Beregn god plads mellem hver. Bages gyldne i ovnen ved 200 grader, det tager kun 7-8 min. Lad pladen stå et øjeblik til afkøling. Bemærk, at de kun kan formes, så længe de er varme, hvorfor man kan lade pladen stå i den varme men slukkede ovn, medens man laver dem en ad gangen. Man stiller dem til afkøling i brede flaskehalse. |
|
Opskriften er vist 11271 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne