Hvidløgs farseret lammebov
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Fars:
Udblød afskorpet, iturevet franskbrød i bouillon. Bland det med de øvrige ingredienser. Smør farsen på indersiden af boven, knapt til kanten. Tænd ovnen på 225 grader. Sy boven sammen, begynd forrest og end ved skankbenet. Læg boven i et ildfast fad på samensyningen. Gnid kødet med krydderier og læg smør/margarine klatter over. Sæt fadet på midterste ovnrist ved 225 grader i 15 min. og dæmp varmen til 160 grader og vidersteg boven i ca. 1 time. Stegetermometer skal vise ca. 75 grader. Lad stegen hvile tildækket i alufolie ca. 10-15 min på skærebrættet inden udskæring. Tilbehør: Halve, bagte kartofler, agurkesovs, Provence-tomater |
|
Opskriften er vist 13805 gange,
og udskrevet 519 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne