Gule Ærter med Knoppinge fra Læsø
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ærterne koges møre i vand.
Kød og flæsk koges i vand ca. 1½ time eller til kødet er mørt, hvorefter den skummes fri for fedt. Byggrynene overhældes med suppe til de danner en tyk grød. Der tilsættes revet løg, timian eller merian, mel og flæsketerninger. Grøden formes med en ske til store boller der koges på suppen i ca. 20 minutter og tages op. Ærterne blendes med stavblender, spædes op med suppe til passende konsistens. Smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 35408 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Chang - 2021-02-09 18:41:52 Det er sku da meget fint når nogen vil ændre på ens opskrifter. Så skal mand også sørge for at det rigtigt skrevet: det hedder ikke knobbinger men det hedder heller ikke krobbinger men det hedder kroppinger larsebbev - 2017-10-23 16:28:32 KROBBINGER- ikke knobinger- og der er lige så mange opskrifter som der er husstande :) Per - 2013-09-13 16:18:33 Hele skanke skal have ca. 1 time længere end det saltede flæsk, men de kan også skæres i skiver som til osso buco |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne