Tunesisk mandel-appelsinkage

Tunesisk mandel-appelsinkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Oprindelsesland : Tunesien

TunesienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
45 g.fint revet daggammelt brød minus skorpe
200 g.sukker
100 g.mandler
210 ml.majsolie
4 æg
1 citron
2 appelsiner
1 1 /2 tsk.bagepulver
 
 Sirup:
 Saften af citrusfrugterne
85 g.sukker
3 nelliker
2 kanelstænger
 
 
Opskrift:
Mandler, skallen af appelsin og citron, brødkrummer, bagepulver og sukker blendes sammen. Tilsæt æg, og olie.

Kog ingredienserne til siruppen i ca. 20 minutter til det tykner ganske lidt.

Bages i 40 min ved 180 grader.

Prik den bagte kage og siruppen hældes over. (Kan holde sig op til 1 uge - vinder i smag efter et par dage).

Server f.eks. med græsk "style" yoghurt, som kan købes i indvandrerbutikkerne eller lad en dansk yoghurt dryppe af natten over i et kaffefilter.





karakterer:
Opskriften er vist 25915 gange,
og udskrevet 365 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-02 22:27:20
Fantastisk kage ,nem og hurtig at lave. Jeg kommer 75 gratis mel i også når jeg ikke har brød.

  -   2012-12-11 11:54:18
Fatter ikke at der ingen mel er i kagen? 45 g fintrevet daggammeltbrød minus skorpe... kan da ikke give substansen i kagen??