Charmoula marinade til grillning af fisk og kød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne kommes i en blender eller hakkes meget fint.
Kommes i en gryde og varmes let op. Køles af og bruges generøst Tips: Fede fisk egner sig bedst, da de tager kortere tid for marinaden at give smag til. Brug f.eks. laks, makrel eller helleflynder. Marineres i store tern på spyd og grilles på grillpande i ovn eller over havegrillen. I stedet for fisk kan der bruges lam, kylling eller kalv. |
|
Opskriften er vist 25992 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Isabella - 2007-10-16 09:56:15 Det smager utoligt godt til fisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne