Charmoula marinade til grillning af fisk og kød

Charmoula marinade til grillning af fisk og kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 rødløg
2 knuste fed hvidløg
2 spsk.stødt kommen
2 spsk.paprika
0.25 tsk.rød chili flager (tørret) eller hak evt. selv en tørret chili groft.
4 spsk.hakket bredbladet persille
2 spsk.citron saft
4 spsk.hakket koriander blade
4 spsk.olivenolie
1 tsk.havsalt
 Friskkværnet sort peber
 
 
Opskrift:
Alle ingredienserne kommes i en blender eller hakkes meget fint.

Kommes i en gryde og varmes let op. Køles af og bruges generøst

Tips:

Fede fisk egner sig bedst, da de tager kortere tid for marinaden at give smag til. Brug f.eks. laks, makrel eller helleflynder. Marineres i store tern på spyd og grilles på grillpande i ovn eller over havegrillen. I stedet for fisk kan der bruges lam, kylling eller kalv.





karakterer:
Opskriften er vist 26050 gange,
og udskrevet 421 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-16 09:56:15
Det smager utoligt godt til fisk