Lam tagine kogt i søde tomater, mandler og kartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Mariner lammet i hvidløg, safran, ingefær, paprika, sort peber, revet løg, stødt og hel kanel i 3-4 dage i køleskabet eller i 2 dage ved stuetemperatur.
Tør stykkerne af. Brun kraftig i olivenolie, tilsæt resten minus mandlerne, rosinerne og kartoflerne. Kog sagte 2 - 2 1/2 time ved konstant skumning, og lige inden kødet er mørt tilsættes resten og koges 20 min ekstra. Pynt med hakkede koriander/persille. Godt brød, Couscous. |
|
Opskriften er vist 12252 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne