Salsa af mango, agurk og tørret abrikos
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Skrab kernerne ud af agurken.
Skær agurkekødet i små tern, salt dem let og lad ternene dryppe af 30 min i en sigte.
Skær mango, abrikos, løg og avocado i fine tern. Hak chili meget fint(mængden afpasses styrken). Hak mynte og koriander fint. Bland det hele sammen. Smag til med salt, sukker, limesaft og chili. Server til stegt kød eller fisk. |
|
Opskriften er vist 18810 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anders Heilemann - 2009-06-04 21:49:44 Uden tvivl det bedste tilbehør jeg har har prøvet til wrap's eller dip til peber/chips eller hvad ellers der er i nærheden. klart anbefalelses værdigt. Jeg brugte et ret stort løg og kun saften fra 3 lime men de var også meget saftige :), 2 spsk rørsukker og så masser af chili. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne