Hjemmelavet diabetes is, sukkerfri
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Piskefløden piskes til skum.
Æggeblommen piskes med vanillekorn og ½ tsk. sødestof.
Flødeskummet tilsættes og til slut den piskede æggehvide (kan undværes, men så bliver portionen mindre).
Isen kan blandes med jordbærskiver eller syltet appelsinskal eller mandarinstykker. Isen kommes i en form og fryses i løbet af 3-4 timer i køleskabets frostrum. |
|
Opskriften er vist 93947 gange,
og udskrevet 2054 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-05-07 12:34:42 hvad har fedtfattigt med diabetes at gøre? Mr Culinary - 2013-11-24 21:07:44 Jeg har ikke Diabetes, men jeg kunne da godt finde på at prøve denne opskrift :) P.S Hvorfor bliver folk ved med at misforstå FEDT!? Fedt er godt, simple Kulhydrater er problemet! Drop de simple Kulhydrater, så kommer i af med Diabetes! Sanne Gejl - 2012-10-17 22:01:22 Diabetikere må spise alt bare i små mængder. Jeg er selv diabetiker.. Men et spørgsmål til opskriften her er: hvilken slags sødemiddel er der tale om?? Der findes både flydende og fast sødemiddel. Per - 2012-05-05 14:15:28 Diabetikere bør spise fedtfattigt, men jeg har ikke hørt at de slet ikke må få fløde. Denne is skal selvfølgelig spises i små mængder. Lillian Olsen - 2009-07-21 11:36:19 hvorfor smuldre isen så man ikke kan lave iskugler af den. anonym - 2009-03-08 16:44:49 Hvor meget is får man ca ud af denne opskrift..? anonym - 2008-10-15 23:11:43 så kan de jo bruge cremefin til at piske Tjarli Majk - 2007-07-28 03:25:43 Diabetikere skal da ikke bruge piskefløde.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne