Spegepølse af Rådyrkød
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Bamse Indsendt : Red : |
|
|
Det afpillede kød hakkes gennem en 4 mm. hulskive, blandet med spækket og sammen med det kørt gennem hakkeren med en 8 mm. hulskive, salt og krydderier blandes i farsen og det æltes godt sammen.
Stoppes i en 60 mm. kunsttarm, derefter hængt til modning et døgn, hvorefter det hænges røgovnen til koldrøgning, bortset fra små pauser på fra 4 - 6 timer, skal pølserne være i røg 8 til 9 døgn. Tips: Kødet er fra hals, slag og bov. NB. Hvis man efter at have afpillet kødet, lægger det i fryseren i 2 - 3 timer inden hakningen, får man en mere fast pølse. |
|
Opskriften er vist 55130 gange,
og udskrevet 1241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer røgetid - 2016-04-04 22:51:00 kan det passe de skal røge i 8-9 døgn det lyder er meget i forhold til andre opskrifter kim - 2009-09-17 14:44:15 Hej Hvor mange pauser på 4-6 timer skal pølserne have under røgningen? john - 2008-01-19 13:51:13 er du sikker på det er 75 g nitritsalt ?? lyder det ikke af meget ? Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Ta kanon lang tid ,men er helt bestemt det hele hver, kan fryses Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Ta kanon lang tid ,men er helt bestemt det hele hver, kan fryses |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne