Gedefricassé med gulerødder og kartofler
Hovedingrediens : Gedekød - Gedebov Indsendt : Red : |
|
|
Kom kødet i en gryde, hæld vand på så det dækker.
Kog op, skum grundigt.
Tilsæt 1 spsk salt og lad så kødet simre min 1,5 timer.
Lad suppeviske simre med de sidste 30 minutter.
Tag den så op- Skum undervejs. Kom fløden i. Gør grøntsagerne i stand. Skær dem ud i mindre stykker. Tilsæt først kartofler og 5-10 minutter senere gulerødder og til sidst løg. Smag til med salt og peber. Hak kørvel og kom det i umiddelbart før retten serveres. NB! Retten kan smages til med citronsaft. |
|
Opskriften er vist 10312 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne