Råmælksbudding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Efter koen har kælvet får kalven altid den første mælk. Derefter malkes en portion ud, som står til næste dag, hvor man skummer fløden af. Det var det der blev brugt til buddingen.
Tvebakkerne knuses og sættes i blød i lidt sødmælk. Derefter tilsættes fløden samt lidt mel og mannagryn, så meget at det får en passende konsistens - lidt sukker tilsættes.
Dejen fyldes i en buddingform, ca. 20 cm høj, med et rør i midten, således at buddingen også koger indefra. Koges i vandbad ca. 3 timer. Serveres med flæskesauce (stegte flæsketerninger tilsat sirup), kan også serveres med saftsauce.
|
|
Opskriften er vist 16036 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne