Hvidløgsrejer 02
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Oprindelsesland : Australien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil rejerne men lad halen sidde, og fjern tarmene.
Kog pastaen som anvist på pakken. 2 minutter før pastaen er færdig, smeltes smørret i en stor/dyb pande og hvidløgene svitses deri (hold lidt tilbage). Tilsæt rejerne, og steg dem til de ikke længere er gennemsigtige (ca 2 min). Hæld vandet fra pastaen og kom pastaen, det sidste hvidløg og hakket persille op i panden til rejerne. Vend det hele hurtigt. Pres saften af den halve citron over panden, tilsæt friskkværnet salt & peber og ca 10 dråber tabasco. Vend det hele hurtigt igen og tag af varmen. Serveres straks med frisk flutes. |
|
Opskriften er vist 96597 gange,
og udskrevet 1317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (36 stemmer) |
|
Kommentarer kage bageren - 2011-07-22 20:05:02 der smager rigtig godt!!! og dejlig nemt at lave. det må i prøve. 10 er fra Madsen6920 - 2011-02-15 18:33:40 Smager dejligt jeg kom så lige en hakket frisk chilli(stærk)på,kan varmt anbefales.:-) sandra - 2008-07-23 08:18:08 Det passede ca. med 2 personer, hvis det er det eneste man skal have. Mette - 2008-06-11 20:11:10 Vil da gerne høre hvor mange personer den ret er til? nogen der ved det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne