Marineret Lammekølle med timian og citron samt fennikel
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Lammekøllen skal ligge i marinaden i 2 timer, derefter skal den steges i ovnen ved 180 grader i 11/4 time og derefter hvile 15 min.
Fenniklen skæres i små tern og sauteres i smørret. Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. Kom skiftevis fennikel og kartofler i cocotteskål og i midten lægges 1 stk. semi-soltørret tomat. Sauce Jus Stegesky monteres med smør tilsættes timian og reven citronskal, smag til med salt. |
|
Opskriften er vist 17220 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer ULLA - 2006-12-14 18:00:14 HVAD ER SAUCE JUS anonym - 2005-01-01 01:01:01 hele midterafsnittet handler om fennikel og kartoffel? Martin - 2005-01-01 01:01:01 Hvad med at skrive hvordan kartoflerne skal tilberedes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne