Rom Æggesnaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rom Indsendt : Red : |
|
|
Ryst meget kraftigt med knust is og si over i mellemstort glas
Reven muskat på toppen.
|
|
Opskriften er vist 16432 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer mikkel - 2007-12-16 12:22:35 for endnu bedre resultat; prøv med en rom af god kvalitet, eksempelvis mørk rhum agricole fra Clement eller Bally, Barbancourt eller Santa Teresa. Udskift Flormelis med uraf. rørsukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne