Kandiseret frugt

Kandiseret frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Til 500 g. frugt beregnes
 
750 g.sukker
5 dl.vand
 
Opskrift:
Man kan med held kandisere blommer, ferskner og pærer. Blommer og ferskner skoldes, flås og udstenes. Pærer skrælles, deles og befries for kernehus. Frugt, sukker og så meget vand, at det dækker, bringes langsomt i kog og koges sagte til frugten er mør. Den tages op og afdryppes på en rist i et lag. Lagen koges hurtigt ind til 110-115 gr, eller til en dråbe stivner til en blød kugle i koldt vand. Frugten lægges igen i lagen og koges meget sagte 5 min. Den lægges atter på rist, til den er fuldstændig tør. Kandiseret frugt kan overtrækkes med chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 41891 gange,
og udskrevet 391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-02-24 17:59:07
God opskrift