Oksemørbrad stegt som vildt
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Bacon ( eller røget flæsk ) skæres i tern og brunes sammen med mørbraden i smør. Derefter tilsættes kaffefløde, ribsgelé og sojasauce.
Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min. Mørbraden vendes af og til, og steges videre i ca. 20 min. Mørbraden tages op og i panden laves saucen med piskefløde og lidt mere ribsgelé. Saucen tilsættes kulør og sojasauce. Skal saucen være tyk skal den jævnes. Kødet skæres på skrå i skiver og anrettes på et fad. Ribsgelé, Syltede asier, Julesalat m/appelsin serveres til. |
|
Opskriften er vist 59228 gange,
og udskrevet 2270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (27 stemmer) |
|
Kommentarer john h - 2005-01-01 01:01:01 super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne