Oksemørbrad stegt som vildt

Oksemørbrad stegt som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.oksemørbrad - afpudset
3 skiverbacon
25 g.smør
3 dl.Kaffefløde 9%
2 dl.piskefløde
 sojasauce
6 tsk.ribsgelé
 salt
 friskkværnet peber
 
800 g.kartofler
10 dl.vand
 
Opskrift:
Bacon ( eller røget flæsk ) skæres i tern og brunes sammen med mørbraden i smør. Derefter tilsættes kaffefløde, ribsgelé og sojasauce.

Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.

Mørbraden vendes af og til, og steges videre i ca. 20 min. Mørbraden tages op og i panden laves saucen med piskefløde og lidt mere ribsgelé. Saucen tilsættes kulør og sojasauce. Skal saucen være tyk skal den jævnes. Kødet skæres på skrå i skiver og anrettes på et fad.

Ribsgelé, Syltede asier, Julesalat m/appelsin serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 59228 gange,
og udskrevet 2270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
super