Marinerede oksesteg stegt som vildt
Hovedingrediens : Kalvekød - Oksetykkam Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinaden blandes og hælder over kødet (marinaden skal dække kødet) som dækkes til
og stilles i køleskab i 1-2 døgn.
Kødet tages op af lagen og duppes tørt. Marinaden sies. Olien/smør varmes i en gryde og kødet brunes på alle sider. Marinaden hældes ved og bringes i kog. Kødet småsimrer i 1-1½ time til kødet er mørt. Kartoflerne skrælles og koges/bages. Kødet tages op og dækkes til (trækket 10-15 minutter). Bønnerne koges ”al dente” – der skal stadig være ”bid” i dem. Stegeskyen bringers i kog og piskefløde, osten og gele kommes i og smages til med salt og peber. Saucen kan evt. jævnes. Kødet skæres i skiver og retten er klar til servering. Serveres med Waldorfsalat, kartofler – efter eget ønske, kogte eller ovnstegte samt kogte grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 69668 gange,
og udskrevet 2249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne