Kamut Crackers
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Randi Buchwald Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hele sammen. Arbejd med dejen i 30 sek.
Rul dejen mellem to stykker bagepapir. Skær det i 5x5 cm. stykker. Bag dem på plade i ca. 15 min ved 220 C. indtil de er gylden brune. Tips: Og nu kommer måske den mest interessante del af denne opskrift. For du kan give den personlig smag med forskellige indslag. 1: 1/4 tsk. citron græs + 1 spsk. citron saft (i stedet for 1 spsk. af vandet) 2: 2 spsk. sesam frø Eller du kan selv vælge gode ting til at mikse i. |
|
Opskriften er vist 12815 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Pippi - 2009-09-03 10:06:31 Havde aldrig hørt om kamut mel. Men nu har jeg bestilt på nettet og glæder mig til at prøve disse også :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne