Æbler med marengslåg
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Skræl først æblerne meget tyndt, og lad stilken blive siddende. Fjern så kernehuset nedefra med en skarp kniv eller en kernehusudstikker.
Så koger du cirka ½ liter vand op i en lav gryde sammen med sukker og citronsaft. Lad æblerne dampe heri i cirka 10 minutter ved svag varme. Lad dem derpå køle af i kogevæsken, tag dem op, og lad dem dryppe af. Sæt ovngrillen på højeste trin. Nu pisker du æggehviderne meget stive og hælder langsomt flormelis i under fortsat piskning. Rør dernæst Calvados i. Placér til slut en top af pisket æggehvide på hvert æble, og sæt dem under grillen, til æggehviden er let brun. Drys de hakkede pistacier over, og servér. Tips: Hvis man ikke kan få pistacienødder, kan man i stedet drysse æblerne med færdigkøbt knust nøddekrokant. |
|
Opskriften er vist 11160 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne