Indbagt parfait med marengs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Æggehviderne piskes næsten stive. Tilsæt sukkeret og pisk videre i ca. 8 min., til de er helt stive. Smør lidt af marengsmassen ud til to bunde og bag dem i ovn ved 100 grader i ca. 45 min.
Flormelis og æggeblommer piskes luftig, og den piskede fløde vendes i. Tilsæt eventuelt smag efter eget valg. Fordel cremen i små forme og læg et marengslåg i bunden og sæt dem i fryseren i fem timer.
De tages derefter ud af formene, og resten af marengsmassen fordeles over dem.
Sættes i forvarmet ovn ved 200 grader i 4 min. Server straks.
|
|
Opskriften er vist 8825 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne