Æblekage med marengslåg
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æblerne skrælles og skæres i både - dampes i vandet for meget svag varme til mos - vanille tilsættes.
Sukker og makroner vendes i de stiftpiskede hvider. Æblemosen lægges i bunden af en flad ildfast skål - marengsmassen bredes ud over - sættes i en forvarm ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 15 min. til toppen er gylden. En meget enkel og velsmagende dessert eller tilbehør til kaffe. Yoghurtis er god at give til. Fås i mange varianter, pas på at du får den uden for meget sukker. |
|
Opskriften er vist 57264 gange,
og udskrevet 1098 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen Søgaard - 2010-11-06 10:36:10 Man kan tilsætte hakkede valnødder på toppen og servere med creme fraice Kathe - 2007-11-08 10:51:27 Jeg har aldrig brudt mig om æblekage - hverken som barn eller voksen - men denne her - det er bare mums!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne