Rabarber med marengslåg 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rens rabarberne, skær dem
stykker på 2-3 cm og læg dem i et tærtefad.
Skær jordbærrene i kvarter og fordel dem mellem rabarberstykkerne.
Bland sukker og vaniljesukker og drys det ud over frugten.
Pisk æggehviderne skummende og hæld sukkeret i under piskning.
Pisk derefter æggehviderne, til de er helt hvide og stive.
Fordel rnarengsmassen over frugten Og bag desserten nederst i ovnen ved 200*, til den er gyldenbrun på toppen (ca. 15-20 min.).
Desserten spises, mens den er varm. |
|
Opskriften er vist 20045 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne