Isdessert med marengslåg
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Dejen til bunden blandes. Rul den ud og fordel den i et lille fad. Bunden forbages ca. 20 min. ved 175 grader. Afkøles.
De frosne hindbær blendes med græsk yoghurt og smages til med SØD, vanille og romessens. Fordel isen på den forbagte bund.
Æggehviderne piskes stive og tilsættes lidt SØD. Fordel marengsen over isen og sæt desserten i ovnen ved 225 grader i ca. 5 min. |
|
Opskriften er vist 28197 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2008-01-23 22:49:47 Øhh.. den skal vel fryses til sidst?... ellers er det vel ikke en isdessert? Per - 2006-12-20 21:09:42 "SØD" er et sødemiddel som findes i flydende strø og piller. Mig - 2006-12-20 17:32:05 Hvad er "lidt sød", som man skal bruge til at lave marengs af? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne