Isdessert med marengslåg

Isdessert med marengslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Isdessert

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
2 æggeblommer
30 g.let mayonnaise
30 g.hvedemel
 lidtkanel
1 tsk.Vaniljeessens
1 tsk.bagepulver
25 g.skummetmælkspulver
 
 Is:
100 g.frosne hindbær
125 g.græsk yoghurt
 lidtSØD
 Vaniljekorn
 romessens
 
 Marengs:
2 æggehvider
 lidtSØD
 
Opskrift:
Dejen til bunden blandes. Rul den ud og fordel den i et lille fad. Bunden forbages ca. 20 min. ved 175 grader. Afkøles. De frosne hindbær blendes med græsk yoghurt og smages til med SØD, vanille og romessens. Fordel isen på den forbagte bund.

Æggehviderne piskes stive og tilsættes lidt SØD. Fordel marengsen over isen og sæt desserten i ovnen ved 225 grader i ca. 5 min.





karakterer:
Opskriften er vist 28197 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-23 22:49:47
Øhh.. den skal vel fryses til sidst?... ellers er det vel ikke en isdessert?

  -   2006-12-20 21:09:42
"SØD" er et sødemiddel som findes i flydende strø og piller.

  -   2006-12-20 17:32:05
Hvad er "lidt sød", som man skal bruge til at lave marengs af?