Abrikoser med marengslåg

Abrikoser med marengslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
850 g.henkogte halve abrikoser
1 dl.nøddekerner
3 æggehvider
1 dl.sukker
 
Opskrift:
Lad abrikoserne dryppe af. Læg dem i et fad. Hak nødderne groft og drys dem over abrikoserne. Varm dem i mikroovn ved effekt 10 i 2 min. Pisk æggehviderne meget stive og pisk sukkeret i. Bred marengsmassen over abrikoserne Lad desserten stå i 5min i mikroovn til den er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 19303 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-27 10:00:52
Peitfour! Bund af sukkerdej, abrikosmos, låg af marengs. Forbagt derefter æggehvidemasse. Står herefter i ovnen en time ved 110 grader. marengsmassen falder sammen, er trist at se på, letgylden i farven Spørgsmål: Melis eller flormelis - skal det halve sukker vendes i eller piskes med???? Mange tak.

  -   2010-11-26 13:32:55
Hvis man nu ikke har en microovn? Det har jeg ikke. Hvordan skal jeg så gøre?

  -   2005-01-01 01:01:01
Ved hvilken effekt skal marengsmassen stå ved?Jeg vil prøve mig frem og komme igen med svaret...