Abrikoser med marengslåg
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : |
|
|
Lad abrikoserne dryppe af. Læg dem i et fad. Hak nødderne groft og drys dem over abrikoserne.
Varm dem i mikroovn ved effekt 10 i 2 min.
Pisk æggehviderne meget stive og pisk sukkeret i. Bred marengsmassen over abrikoserne
Lad desserten stå i 5min i mikroovn til den er gylden.
|
|
Opskriften er vist 19358 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer 2i.fyrkat - 2012-10-27 10:00:52 Peitfour! Bund af sukkerdej, abrikosmos, låg af marengs. Forbagt derefter æggehvidemasse. Står herefter i ovnen en time ved 110 grader. marengsmassen falder sammen, er trist at se på, letgylden i farven Spørgsmål: Melis eller flormelis - skal det halve sukker vendes i eller piskes med???? Mange tak. Kaj - 2010-11-26 13:32:55 Hvis man nu ikke har en microovn? Det har jeg ikke. Hvordan skal jeg så gøre? Jette - 2005-01-01 01:01:01 Ved hvilken effekt skal marengsmassen stå ved?Jeg vil prøve mig frem og komme igen med svaret... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne