Kartoffelpirogger
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i den lune mælk, tilsæt blødt smør, salt og mel. Ælt dejen glat og smidig. Hæv dejen ca. 30 min.
Kog kartoflerne og skær dem i tern, afkøl dem. Rør creme fraichen med krydderurter, salt og peber. Bland de kolde kartofler i. Rul dejen ud i ca. ½ cm's tykkelse. Læg kartoffelsalaten på i en bred stribe. Fold dejen over og luk kanten med en gaffel. Pensl med sammenpisket æg og bag ved 200 grader ca. 30 min. Serveres varm i tykke skiver sammen med en god blandet salat og lidt flutes. Tips: Pirogen kan godt forberedes dagen før. Den pensles med æg og pakkes ind i film og opbevares i køleskabet. Pensles igen og bages ved 200 grader ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 19631 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer emmi - 2009-12-27 14:52:23 hvad består de urter af? er der nogen som har nogle gode forslag til hvad kunne smage godt i sådan en? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne