Bourgognesauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Rist bacon i en gryde til det er lysebrun. Tilsæt løg og champignons og lad det dampe ca. 5 min. Tilsæt krydderierne.
Tilsæt rødvin og lad det koge ind til det halve. Saucen sigtes. Kog op og jævn med smørret til en let sauce. Smag til med salt og cayenne. |
|
Opskriften er vist 16591 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Sara - 2010-11-11 18:13:37 Du skriver et stk timian, menes en kvist eller ....? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne