Bourgognesauce

Bourgognesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.persillerødder
1 finthakket løg
1 laurbærblad
1 stk.timian
50 g.i tern bacon
50 g.champignoner
 Smør
5 dl.rødvin
 
Opskrift:
Rist bacon i en gryde til det er lysebrun. Tilsæt løg og champignons og lad det dampe ca. 5 min. Tilsæt krydderierne.

Tilsæt rødvin og lad det koge ind til det halve. Saucen sigtes.

Kog op og jævn med smørret til en let sauce. Smag til med salt og cayenne.





karakterer:
Opskriften er vist 16642 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-11 18:13:37
Du skriver et stk timian, menes en kvist eller ....?