Æblesovs
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Pil løget, og skræl æblet.
Skær løg og æble i terninger.
Svits løget i en gryde i smør eller margarine. Tilsæt bouillon, og jævn sovsen med majsstivelse udrørt i lidt vand. Lad sovsen snurre i 4-5 minutter under låg. Vend æbletern i, og lad sovsen koge op. Tag gryden af varmen, tilsæt fiskesennep, og smag til med salt og peber. Tips: Anvendelse: Stegt eller dampet fisk og fiskefrikadeller. |
|
Opskriften er vist 18795 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne