Æblesauce
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Hak skalotteløg fint. Skær æblet i tern. Fjern kernehuset. Sautér i lidt af fedtstoffet. Hæld hvidvin på og kog ind til 1/3. Blend - evt. under tilsætning af fedtstof. Kom tilbage i gryden, smag til med salt og peber og giv til lyst kød eller fisk.
|
|
Opskriften er vist 19192 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne