Hindbærvinagrette
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : |
|
|
Vildtfonden koges kraftigt ned sammen med enebær, ost og gele, der tilsættes lidt fløde, det jævnes og gives evt. lidt kulør. Lige før serveringen tilsættes de blendede hindbær som er udblødt i eddiken tilsat lidt flormelis.
|
|
Opskriften er vist 14885 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne